Микел Артета нахока Александър Лаказет заради последното му интервю


Микел Артета нахока Александър Лаказет заради последното му интервю
Снимка: Getty Images/Guliver

1127 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призова капитана Александър Лаказет да се съсредоточи върху изявите си до края на сезона, след като французинът разкри, че разговаря с други клубове.

По-рано тази седмица 30-годишният играч даде интервю за френския канал Canal+, в което каза, че води преговори за предварителен договор с няколко клуба, включително с предишния му отбор Лион, тъй като контрактът му с тима от Северен Лондон изтича на 30 юни.

Испанецът потвърди, че Арсенал има план да обсъди бъдещето на Лаказет, след като кампанията приключи. Той допълни, че нападателят има дълг към футболния клуб да се представя на най-високо ниво.

"Положението с договора му позволява да вземе решение за бъдещето си.  Ясно изразихме намерението си, че искаме да го коментираме през лятото, след като разберем какво ще правим заедно в дългосрочен план", каза Артета.

В интервюто Лаказет сподели и намеренията си, че иска да играе в Шампионска лига, тъй като в момента Арсенал води битка с Тотнъм и Манчестър Юнайтед за четвъртото място във Висшата лига, което дава право на участие в най-престижната европейска футболна надпревара. А ето къде да гледаме дербито между Челси и Арсенал тази вечер (20.04). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички