Александре Лаказет не смята да преподписва с Арсенал, липсвала му Шампионска лига


Александре Лаказет не смята да преподписва с Арсенал, липсвала му Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1757 0

Капитанът на Арсенал Александре Лаказет призна пред френските медии, че води разговори с няколко различни тима за евентуален трансфер през лятото. Контрактът на нападателя изтича в края на сезона и вече има свободата да преговоря с други клубове. Микел Артета наскоро призна, че е принуден да търси нов нападател, след като вероятно пътищата на Арсенал и 30-годишния футболист ще се разделят. 

"Разговарям с доста отбори и съм отворен за преговори. Не съм прекъсвал контактите си с Лион, откакто напуснах клуба. Опитвам се да се срещам с хората от лекарския им щаб няколко пъти в годината, защото сме близки, а тимът е наясно, че ще бъда свободен", обяви Лаказет пред Canal Plus.

"Ситуацията наистина е сложна. Истината е, че искам да играя в евротурнирите, а от доста време не съм играл в Шампионска лига. Нищо обаче не е невъзможно в живота", добави играчът, който се присъедини към "топчиите" през 2017 година.

Евентуалното завръщане на Александре Лаказет в Лион не е изключено, но това много зависи от крайното класиране в Лига 1. Към този момент "хлапетата" са едва осми с 49 точки, докато петият - Страсбург, има с 4 повече, но успява да заеме и последната квота за евротурнирите. Дори нападателят да се върне в бившия си клуб, надали ще бъде очарован от поредното пропускане на силните европейски турнири. 

Ето по какъв начин Арсенал мисли да отмъкне звезда на Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички