Манчестър Юнайтед решава проблемите си в атака с головата машина на Наполи


Манчестър Юнайтед решава проблемите си в атака с головата машина на Наполи
Снимка: Getty Images

1949 0

Манчестър Юнайтед мисли за играча на Наполи - Виктор Осимен преди летния трансферен пазар, според английския портал Manchester Evening News. Според тази информация, "червените дяволи" ще се опитат да закупят правата на нападателя през летния трансферен прозорец, тъй като е почти невъзможно това да се случи по средата на сезона, тъй като Наполи са все по близо до това да спечелят "Скудето".

23-годишният футболист е голмайсторът в Серия А. Нападателят отбеляза девет гола в 13 мача този сезон за Наполи, който е лидер в италианското първенство. Нигерийският национал има договор с "адзурите" до 2025 г., но неаполитанците ще бъдат под натиск да го продадат, ако влезе в последните две години от договора си.

Юнайтед отбеляза само 18 гола в 13 мача от Висшата лига – по-малко от Фулъм, Брайтън, Брентфорд, Лийдс и Лестър – и стана втори в груповата си фаза на Лига Европа по голова разлика . Тези данни показват необходимостта на манчестърци да засилят атаката си . Още през лятото Ерик тен Хаг пожела услугите на Осимен, а треньорът на Наполи сподели, че ако им предложат 100 милиона за нападателя, трудно ще откажат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички