Лучано Спалети: Трудно ще откажем, ако Манчестър Юнайтед ни предложи 100 милиона


Лучано Спалети: Трудно ще откажем, ако Манчестър Юнайтед ни предложи 100 милиона
Снимка: Getty Images/Guliver

6252 0

Наставникът на Наполи Лучано Спалети призна, че ако Манчестър Юнайтед предложи 100 милиона евро за Виктор Осимен, то ръководството трудно може да отхвърли офертата. Спалети предпочете да не коментира трансферните слухове около клуба, като предпочита да се фокусира върху мачовете на отбора.

През уикенда неаполитанци си тръгнаха само с една точка от Флоренция след нулево реми срещу Фиорентина. След мача Спалети заяви следното: "Нямам време да мисля за спекулациите, че взимаме Роналдо и продаваме Осимен, имаме мач на всеки няколко дни. Клубът мисли за тези неща."

"Но ако един клуб ви предложи 100 милиона евро, не е лесно да кажете "не". Откакто пристигнах тук, всички играчи може да бъдат продадени при добра оферта", добави още Спалети.

В последните дни се заговори, че Кристиано Роналдо е предлаган на Наполи. Футболист на тима заяви, че Наполи ще приеме Роналдо с отворени обятия (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички