В Рома отстраниха стюард заради селфи с Виктор Осимен от Наполи


В Рома отстраниха стюард заради селфи с Виктор Осимен от Наполи
Снимка: Getty Images

1617 0

Изглежда италианският гранд Рома все още не е преживял поражението с 1:0 от Наполи в последния кръг на италианската Серия А. "Вълците" са отстранили стюард временно, защото се е снимал с играч на противниковия тим след края на срещата в събота (22 октомври), съобщава "Calciomercato".

18-годишният Матео Ло Сисеро е огромен фен на Наполи и Виктор Осимен. Той е успял да се добере до Осимен, след като нигерийският журналист Ома Акатугба му е помогнал това да се случи.

Младият стюард е помолил за селфи, а Осимен не е отказал, като дори му е отделил време и за кратък разговор. Много бързо обаче на радостта на Матео е бил сложен край. Минути по-късно се е появила неговата мениджърка, която го е помолила да върне униформата на стюард незабавно и да си върви - това споделя Акатугба в своя Twitter акаунт.

Именно Виктор Осимен отбеляза късното и победно попадение, с което секна амбициите на Рома за нещо голямо през изминалия уикенд. Нигерийският журналист сподели също, че Осимен е попитал момчето колко получава като стюард и че много скоро някой ще се свърже с него, за да му плати надника. 

Матео може и да е загубил работата си, но по-важното е, че е изпълнил една от най-съкровените си мечти - нещо, с което много малко хора на тази планета могат да се похвалят.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Лучано Спалети за предстоящия сблъсък с Ливърпул в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички