Легенда на Манчестър Юнайтед направи на пух и прах звезда на "дяволите"


Легенда на Манчестър Юнайтед направи на пух и прах звезда на "дяволите"
Снимка: Getty Images

2272 0

Една от многото легенди на Манчестър Юнайтед - Пол Паркър, взе отношение по много важен въпрос свързан с клуба. Британецът е на мнението, че Джейдън Санчо може да се превърне в най-лошата покупка на "дяволите" някога.

"Ако погледнем парите, които Ман Юнайтед плати за него, бих казал, че той може да се окаже най-разочароващата покупка в историята на Манчестър Юнайтед. Честно казано, никога не съм разбирал защо "дяволите" плати толкова много пари за Джейдън Санчо", каза Паркър.

"Той има много проблеми, защото никога не атакува крайните защитници/ Санчо подава назад и всъщност не предизвиква опонентите си. Начинът, по който се играе в Германия, е напълно различен от Висшата лига. Изглежда, че той никога няма да може да се адаптира достатъчно добре, за да бъде ключов играч за Юнайтед", добави още бившият футболист.

Мнозина биха се съгласили с мнението на Паркър. Санчо пропусна последните два мача на Манчестър Юнайтед поради заболяване. Той има 14 мача през този сезон, като е допринесъл с три гола и една асистенция.

Лошата му форма също така го остави извън състава на Англия за предстоящото Световно първенство в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички