Ерик тен Хаг след отмъщението на Манчестър Юнайтед срещу Астън Вила: Надявам се да виждам същото във всеки мач


Ерик тен Хаг след отмъщението на Манчестър Юнайтед срещу Астън Вила: Надявам се да виждам същото във всеки мач
Снимка: Getty Images

1687 0

Във вечерта на 10 ноември Манчестър Юнайтед отстрани Астън Вила на 1/16-финалите за "Карабао Къп", постигайки победа с 4:2 на "Олд Трафорд". През първите 45 минути нямаше попадения, но за сметка на това през втората част паднаха цели шест!

Първо Оли Уоткинс изведе гостите напред в 48-ата, а секунди по-късно Антони Марсиал възстанови равенството. След час игра Диого Далот си отбеляза автогол, а Маркъс Рашфорд направи 2:2 в 67-ата минута. Попадения на Бруно Фернандеш ('78) и Скот Мактоминей ('91) оформиха крайното 4:2.

"Вярно е, че две полувремена никога не си приличат. През първата част контролирахме играта, упражнявайки добра преса и печелейки много топки в полето на съперника, но след това взимахме лоши решения", каза треньорът на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, на пресконференцията си след успеха и допълни:

"На полувремето си казахме, че трябва да продължим да пресираме, но да бъдем по-директни и да търсим подавания зад защитата на Астън Вила. След това излязохме на терена и се сборихме. Наистина съм горд от моя отбор, че успя да покаже това, след като бяхме загубили в неделя (б.р. - Вила победи с 3:1 Юнайтед за първенство на 6 ноември)".

"Надявам се да виждам същото във всеки мач. В предишния не се борихме и това най-много ме беше разочаровало. Най-добрите отбори играят с голяма интензивност и точно към това трябва да се стремим. Мисля, че направихме крачка в праивлната посока, но пътят ни ще е дълъг. Искам да играем по-бързо и да сме по-спокойни при владеенето на топката", каза още Тен Хаг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жребият за 1/8-финалите е факт: Люта битка между Манчестър Сити и Ливърпул, Манчестър Юнайтед изтегли приемлив съперник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички