Манчестър Юнайтед пита за Кирил Десподов, Кристиано Роналдо с основна "вина"


Манчестър Юнайтед пита за Кирил Десподов, Кристиано Роналдо с основна "вина"
Снимка: Getty Images, Lap.bg / колаж: SportLive

19522 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед проявява много силен интерес към звездата на Лудогорец и националния отбор на България - Кирил Десподов.

"Червените дяволи" са впечатлени от качествата на 25-годишния офанзивен играч на "орлите" и "лъвовете", чиято цена според портала "Transfermarkt" е 3.2 милиона евро, а тази сума със сигурност е по джоба на 20-кратните шампиони на Англия.

Важно е да се отбележи, че интересът на Юнайтед е възникнал веднага след края на приятелския мач между Хърватия и България, в който Десподов отбеляза гол, макар и да бе изгонен секунди по-късно...

Самият Кристиано Роналдо е останал приятно изненадан от видяното и най-вече - от празненствата на българина, който използва "марковата радост" на CR7. Именно португалецът е бил този, който е отворил очите на ръководните фактори в Манчестър и е насочил вниманието им към Кирил Десподов. 

По всяка вероятност англичаните ще пратят съгледвачи за мача на Лудогорец срещу Ботев Пловдив, който ще се състои на 3 април от 20:00 ч.!

Родният футболист може да действа и по двата фланга на атаката и при евентуален трансфер ще се конкурира за титулярното място с Мейсън Грийнууд и Маркъс Рашфорд.

Честит 1 април, скъпи читатели на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички