Край на сагата! Бруно Фернандеш подписа нов договор с Манчестър Юнайтед и влезе в Топ 3 по заплата


Край на сагата! Бруно Фернандеш подписа нов договор с Манчестър Юнайтед и влезе в Топ 3 по заплата
Снимка: Getty Images

1901 0

Голямата новина е факт! Португалската звезда на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш подписа нов договор с клуба. Той е до юни 2026 година, като в контракта е залегнала опция за удължаването му с още 1 година, потвърдиха официално от „Олд Трафорд“.

27-годишният халф подсили „червените дяволи“ в началото на 2020 година, когато го купиха от Спортинг Лисабон. Оттогава той се превърна в един от играчите с ключова роля в отбора на английския гранд.  Към настоящия момент португалецът има на актива си 49 гола и 39 асистенции в 117 мача за Манчестър Юнайтед.

Трансферният гуру Фабрицио Романо пък първи разкри, че удължаването на договора на Фернандеш е факт. Според неговата информация португалският офанзивен халф ще е в Топ 3 на футболистите с най-високи заплати в клуба.

 „От момента, в който се присъединих към Манчестър Юнайтед, имам специални взаимоотношения с клуба и невероятните ни фенове. Израснах, гледайки мачовете на Манчестър Юнайтед и мечтаейки един ден да получа шанс да играя тук. Тази мечта вече е реализирана и за мен това е голяма чест. Истинска привилегия е да нося тази фланелка. Повече от всичко искаме да дадем на феновете успехите, които те заслужават. Най-доброто предстои“, заяви Фернандеш пред сайта клубния сайт на „червените дяволи“.

А ето кой разбуни духовете на „Олд Трафорд“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички