Грийнууд разбуни духовете в Манчестър Юнайтед: Заради него феновете скочиха на клуба


Грийнууд разбуни духовете в Манчестър Юнайтед: Заради него феновете скочиха на клуба
Снимка: Getty Images

3136 0

Манчестър Юнайтед публикува изявление, в което потвърждава, че статутът на Мейсън Грийнууд в клуба не се е променил. Англичанинът беше отстранен от тима през януари, след като беше арестуван по подозрение в изнасилване и нападение. Впоследствие той беше освободен под гаранция и остана със спрени права да играе и да тренира с "червените дяволи" след обвиненията.

Някои привърженици на Юнайтед в социалните медии наскоро посочиха, че Грийнууд продължава да фигурира сред останалите имена в първия отбор на уебсайта на гранда от Манчестър, което накара някои да спекулират дали той може да бъде върнат обратно.

"Няма никаква промяна по отношение на играча. Премахнахме профила му от клубното приложение скоро след изваждането му от състава през януари. Това се прави с цел да се премахне Мейсън от интерактивните елементи на приложението, като например прогнози за отбори и други.

Въпреки това профилът му не е премахнат от уебсайта, тъй като той остава футболист на Манчестър Юнайтед, макар и в момента да не е част от отбора, докато тече съдебният процес", се казва в изявлението.

След обвиненията манчестърци изтеглиха стоките на Грийнууд от клубните магазини, а световният бранд Nike прекрати спонсорския си договор с английския национал. 

В клуба пък продължават изходящи и входящи трансфери. От Юнайтед обмислят да се разделят с още играчи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички