Десподов вкара, израдва се като Роналдо и бе изгонен от съдията (ВИДЕО)


Десподов вкара, израдва се като Роналдо и бе изгонен от съдията (ВИДЕО)
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

7192 0

Националният отбор на България по футбол изигра мач на никак не лошо ниво срещу световния вицешампион Хърватия, но загуби с 1:2 след допуснат пълен обрат. "Лъвовете" удържаха някои по-сериозни набези на "шахматистите", а същевременно имаха няколко отлични възможности за гол и през първото, и през първото полувреме.

Именно една от тях бе оползотворена, за да поведем в резултата, след като селекцията на Ясен Петров осъществи впечатляваща контраатака на скорост. Атанас Илиев с подаване през центъра "матира" останалите зад топката играчи на Хърватия, за да изведе Кирил Десподов.

Бързоногото крило на Лудогорец овладя добре, а след това не позволи да бъде застигнат от противниковите футболисти, като накрая завърши хладнокръвно и изведе националите ни напред в резултата, въпреки че стражът на Хърватия осъществи контакт с топката.

След това Десподов изрази своята радост, като съблече фланелката си и отпразнува в стила на Кристиано Роналдо. Както е известно, това се наказва с жълт картон от реферите. Атакуващият играч вече имаше едно официално предупреждение в срещата и така му се наложи да напусне терена след червен картон.

Преди мача с Хърватия пък Десподов коментира по специален начин световния вицешампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички