Манчестър Сити започна да се оглежда за заместник на Жоао Кансело


Манчестър Сити започна да се оглежда за заместник на Жоао Кансело
Снимка: Getty Images

1148 0

Бен Чилуел се очертава като трансферна цел на Манчестър Сити. Крайният защитник на Челси е желан от "гражданите", тъй като бъдещето на Жоао Кансело в клуба е несигурно след спора му с Пеп Гуардиола.

Според Фабрицио Романо , който пише в колоната си за CaughtOffside, Сити обмислят трансфер на англичанина от известно време: " Бен Чилуел е един от играчите, които са оценени от Манчестър Сити от години. Със сигурност той е един от беговете, който трябва да се има предвид, но ми казаха, че не е единственият. Те ще имат кратък списък от играчи на тази позиция и ще решат как да продължат заедно с Пеп [Гуардиола] през май/юни."

Чилуел премина на Стамфорд Бридж от Лестър Сити през 2020 г. за 50 милиона паунда. Въпреки това, той не успя да покаже целия си потенциал поради постоянни контузии, които спъваха развитието му.

Оттогава Челси привлече Марк Кукурея в хитова сделка за 60 милиона - въпреки че Чилуел се бореше да се наложи в клуба. Има и други играчи, които чакат да преминат през редиците, като звездата на Бърнли, който е под наем при "сините" - Иън Маатсен.

А ето какъв ход ще предприеме Манчестър Сити по повод обвиненията срещу тях за нарушаване на финансовия феърплей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички