Интер изпраща звезден футболист в Челси, за да задоволи голяма нужда


Интер изпраща звезден футболист в Челси, за да задоволи голяма нужда
Снимка: Getty Images

1843 0

Италианският гранд Интер може да сключи доста интересна сделка с Челси, за да си осигури централния защитник на "сините" - Тревор Чалоба, информира английският таблоид "Sun".

"Нерадзурите" са готови да предложат Дензъл Дъмфрийс за услугите на младия британец. Челси бе един от отборите, който се интересуваше от нидерландеца през последните няколко сезона, но така и не успя да се договори с Интер за сделка.

Тимът на Симоне Индзаги се нуждае спешно от централен бранител, след като стана ясно, че Милан Шкриняр е постигнал предварителна договорка с ПСЖ и ще се присъедини към френския гранд след края на сезона. На него дори му бе отнета и капитанската лента за това действие.

Очаква се, че "сините" ще се разделят с 23-годишния Чалоба, тъй като бяха привлечени защитници като Калиду Кулибали, Беноа Бадиашил и Уесли Фофана през последните два трансферни прозореца.

На Острова вярват, че Дъмфрийс ще се впише чудесно на "Стамфорд Бридж", тъй като Греъм Потър се нуждае от конкуренция за титулярния си десен бек Рийс Джеймс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички