Предупредиха Челси, че ще загуби Мейсън Маунт, ако не изпълни исканията му


Предупредиха Челси, че ще загуби Мейсън Маунт, ако не изпълни исканията му
Снимка: GettyImages

2631 0

От Челси бяха предупредени, че скоро ще загубят голямата си звезда Мейсън Маунт, ако не се споразумеят за желаната от него заплата. Английският полузащитник все още не е подписал нов договор, а сегашният му контракт изтича в края на сезон 2023/24.

Бившият защитник на Тотнъм Алън Хътън предупреди сините, че оставят нещата с лека ръка и може да съжаляват много, ако споразумението между двете страни не се случи скоро.

"Маунт вижда себе си като неразделна част от този отбор. Той смята, че трябва да взима повече пари, но не си помага с представянето, което показва през сезона. Ако играе на високо ниво, вкарва голове - тогава е по-възможно да изпълнят желанието му", каза Хътън.

"Той е момче на Челси и ще иска да остане там. Мейсън вероятно просто чувства, че заслужава да бъде в групата на най-добре печелещите. Ако "сините" не могат да намерят решение за това, той може да започне да си търси нов клуб", добави бившият футболист.

Съобщава се, че "сините" са започнали преговори за нов контракт със своя звезден играч повече от година, но все още не са се споразумели за условията. Има информация, че Тод Боели лично се е заел с преговорите и се надява да се стигне до сделка скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясно кои са клубовете с най-голям положителен и отрицателен баланс след трансфери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички