Манчестър Сити - Ливърпул по ТВ: В колко часа и къде да гледаме 1/2-финала в турнира ФА Къп?


Манчестър Сити - Ливърпул по ТВ: В колко часа и къде да гледаме 1/2-финала в турнира ФА Къп?
Снимка: Getty Images

3267 0

Време е за още един зрелищен мач между отборите на Манчестър Сити и Ливърпул - този път спорът ще бъде за място на финала в турнира ФА Къп (другата полуфинална двойка е Челси - Кристъл Палас, 17 април, 18:30 часа).

Хосеп Гуардиола и Юрген Клоп се изправиха един срещу друг съвсем наскоро - на 10 април те се срещнаха в дерби от 32-ия кръг на английската Висша лига, но точките бяха поделени след зрелищни 90 минути на "Етихад", като самата среща бе своеобразен триумф на атакуващия футбол! (подробности за нея четете в линка)

Сега неутралните фенове очакват същия спектакъл, особено предвид факта, че и двата тима успяха да се класират за 1/2-финалите в Шампионска лига през изминалата седмица и би трябвало да са в отлично настроение - "гражданите" отстраниха Атлетико Мадрид с общ резултат 1:0, а мърсисайдци сториха същото с Бенфика (6:4).

Вижте още: ТОП КОЕФИЦИЕНТИ ЗА ДНЕШНИЯ МАЧ!

Сблъсъкът на "Уембли" стартира в 17:30 ч. българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 2". Ако нямате възможност да го гледате - проследете развоя на Манчестър Сити - Ливърпул НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички