Малкият испанец на Манчестър Юнайтед, който притежава огромно сърце (СНИМКА)


Малкият испанец на Манчестър Юнайтед, който притежава огромно сърце (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

3053 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата се представи на ниво срещу Брентфорд при победата с 3:0 на "червените дяволи" вчера (02.05) в мач от английската Висша лига. Испанецът обаче впечатли не само на терена, но и извън него.

Плеймейкърът е останал часове след края на мача на дъжда, за да се снима с феновете на тима и да им даде своя автограф. Снимки. качени от феновете, показват, че Мата е останал след 23:45 английско време, след като срещата на Острова приключи около 21:50.

През 2019 пък стана ясно, че 34-годишният футболист остава след края на мачовете и помага на служителите на "Олд Трафорд", които се грижат за почистването на съблекалните, прането на екипите и почистването на бутонките на отбора.

"Това доказва какъв човек е Хуан. Докато неговите съотборници скачат в своите скъпи коли и си тръгват след мачовете, Мата остава и помага с каквото може на персонала. Той е изключителен добряк", споделя близък източник до Манчестър Юнайтед пред "The Daily Mail".

Футболистът за пореден път показа своята класа и даде пример за почитането на спортните принципи. Контрактът на Мата изтича това лято и все още не се знае къде футболистът ще продължи своята кариера.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мениджърът на Манчестър Юнайтед с любопитен коментар за своя състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички