Хари Магуайър с нетърпение чака следващия сезон


Хари Магуайър с нетърпение чака следващия сезон
Снимка: Getty Images

1471 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър няма търпение да се завърне по-силен през следващия сезон за Манчестър Юнайтед под ръководството на новия треньор Ерик Тен Хаг, заяви бившият нападател Габриел Агбонлахор пред „Football Insider”. Националът на Англия е остро критикуван за много слабата си и понякога безумна игра през този сезон в защита, но той пропуска последните мачове на отбора поради контузия.

„Наистина съжалявам за Хари Магуайър. Бил съм там като играч, а когато преминаваш през тежък период всички са на гърба ти. Не знаеш накъде да се обърнеш. Обзалагам се, че той няма търпение да свърши сезонът, за да се отдаде на хубава почивка със семейството си и да забрави малко за футбола, да се презареди“, заяви бившият нападател на Астън Вила.

„Феновете на Юнайтед нападат доста често Магуайър. Съжалявам за него, защото имаше толкова много лоши играчи в Ман Юнайтед през годините. Но неговите слабости са изтъквани през цялото време. Той не игра срещу Арсенал и вижте колко слаби бяха в защита. Рафаел Варан не беше по-добър, нито Виктор Линдельоф“, коментира още Агбонлахор.

Заплахите към Хари Магуайър достигнаха до друго ниво - вижте по какъв начин бе заплашен английският национал поради слабата си игра

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички