Ливърпул задържа Вайналдум за още три години


Ливърпул задържа Вайналдум за още три години
Снимка: Getty Images/Guliver

1787 0

Халфът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум е на път да подпише нов 3-годишен договор с тима. Настоящият контракт на холандеца изтича през юни 2021-ва година и той има желание да остане на „Анфилд“, след като дойде в отбора от Нюкасъл през 2016-та година.

Вайналдум, който ще навърши 30 години през ноември, е склонен да подпише нов договор до 2024-та или 2025-та година, като се очаква заплатата му да не се окаже пречка. Холандският национал иска да му бъде обещано, че той ще продължи да бъде считан за ключов играч преди да седне на масата за преговори относно бъдещето му на „Анфилд“. Полузащитникът има 28 мача във Висшата лига през този сезон, като е на път да помогне на Ливърпул да спечели първата си титла в елита на Англия от 30 години насам.

По-рано през деня пристигнаха новините, че друг халф на мърсисайдци – Адам Лалана се е съгласил на краткосрочно удължаване на договора, което ще му позволи да довърши сезона във Висшата лига. Настоящият контракт на 32-годишният футболист трябваше да изтече в края на месеца, но бившият английски национал се е съгласил да остане и да бъде част от потенциалните празненства на „Анфилд“ при спечелване на титлата. А ето кой футболист от Висшата лига съвсем скоро може да облече екипа на Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички