Интер пожела титуляр на Ливърпул с изтичащ договор


Интер пожела титуляр на Ливърпул с изтичащ договор
Снимка: Getty Images/Guliver

8441 0

Ръководството на Интер проявява интерес към полузащитника на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум, твърди италианското издание Tuttomercatoweb. Италианският гранд вече подготвя оферта за нидерландеца, който е един от ключовите футболисти в състава на Юрген Клоп.

Според информациите, "нерадзурите" са готови да заплатят 30 милиона евро за халфа, чийто контракт на "Анфийлд" изтича след година. Вайналдум все още не е получил предложение за удължаване на договора, което повдига въпросителни около неговото бъдеще в Мърсисайд.

В началото на годината на Острова информираха, че Вайналдум може да напусне Ливърпул през лятото. Още тогава бе съобщено, че интерес към полузащитника има от Испания и Италия, без да се конкретизират имена на клубове. В Италия вече се спекулира с името на Интер, който напоследък често пазарува от клубове от Висшата лига.

Наскоро мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели любопитна история от първата си среща със Садио Мане и призна, че въобще не го е харесал. Каква е причината - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички