Легенда на Ливърпул: Вернер не е достатъчно класен за нас


Легенда на Ливърпул: Вернер не е достатъчно класен за нас
Снимка: Guliver/GettyImages

1373 0

Легендата на Ливърпул Роби Фаулър смята, че Тимо Вернер не е достатъчно добър за тима на мърсисайдци. Нападателят на РБ Лайпциг бе свързван с трансфер на „Анфилд“ през последните месеци, но по-рано през седмицата излезе информацията, че немският национал е близо до преминаване в тима на Челси.

Роби Фаулър, който вкара 183 гола с екипа на Ливърпул, обясни, че въпреки че нападателят е талантлив, той не може да се сравнява с Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино. „Чух, че имаше шум около Тимо Вернер през последните седмици, но аз не съм му голям фен. Разбирам, че той е талантлив играч, има своите моменти на истинска брилянтност в определени мачове, което показва качествата му. Но заставам зад това мнение – Вернер няма класата на настоящата атакуваща тройка на Ливърпул. Моето мнение е, че той ще бъде тестван през следващия сезон, ако осъществи трансфер в Челси“, написа Роби Фаулър в колонката си в „Мирър“.

Тимо Вернер прави изключително силна кампания в Първа Бундеслига. Немският национал до момента има 25 гола и 8 асистенции в 30 мача в първенствтото на Германия. А ето защо Ливърпул няма да купува Вернер и други скъпи играчи през следващия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички