Ливърпул ще позволи на Лалана да вдигне титлата във Висшата лига, като удължи договора му


Ливърпул ще позволи на Лалана да вдигне титлата във Висшата лига, като удължи договора му
Снимка: Guliver/GettyImages

1077 0

Халфът Адам Лалана ще подпише краткосрочно удължаване на договора си с Ливърпул, което ще му позволи да довърши остатъка от сезон 2019/20 с клуба. Полузащитникът ще остане част от тима на Юрген Клоп до края на юли, като по този начин той ще може да вдигне титлата във Висшата лига, след като Ливърпул се нуждае от само две победи до края на кампанията, за да стане шампион.

„Много съм доволен от шанса да довърша сезона. Това означава много за мен и моето семейство. Сега не е моментът да правя резюме на престоя си тук, тъй като фокусът трябва да бъде върху оставащите девет мача и завършването на сезона по най-добрия начин. Едно от най-хубавите неща от това удължаване на договора е, че сега ще мога да се сбогувам по правилния начин с хората, които означават толкова много за мен. По време на престоя си в Ливърпул винаги се опитвах да направя правилното нещо за отбора, мениджъра и клуба във всяко решение, което съм взимал. Нямам търпение да довърша кампанията и да отпразнувам нещо паметно с невероятните хора в отбора“, заяви Адам Лалана.

Полузащитникът премина в тима на Ливърпул от Саутхемптън през юни 2014-та година и оттогава изигра 178 мача и вкара 22 гола за отбора. По време на престоя си с мърсисайдци той спечели Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и Световното клубно първенство. А ето кой отбор има желание да вземе Лалана в редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички