Ливърпул търси нов футболист, Юрген Клоп призна грешката си и отсече: Сами сме срещу всички


Ливърпул търси нов футболист, Юрген Клоп призна грешката си и отсече: Сами сме срещу всички
Снимка: Getty Images

1935 0

Ливърпул стартира зле новия сезон във Висшата лига и затова преди днешния мач срещу отбора на Борнемут, в клуба се проведе спешна среща по инициатива на мениджъра Юрген Клоп.

" Голяма тежест падна от гърба ми след тази среща. Не съм крещял на играчите, нямаше повишени тонове. Просто исках да им кажа какво правим грешно и какво правим правилно.", коментира Клоп.

" Живеем в свят, в който всяка наша стъпка се анализира и коментира и за нас е важно да мислим за себе си. Ясно е какво трябва да направим и къде да го поправим, но не мога да го направя публично достояние. Ние сме сами срещу целия свят.", добави мениджърът на Ливърпул.

" Знам, че преди началото на сезона казах, че нямаме нужда от нови играчи, но междувременно това се промени. Е, признавам, че сбърках. Няма да купим играч само за да кажем, че сме купили някого, а ще вземем този, от който наистина се нуждаем.", каза още Юрген Клоп.

Вижте още: На Острова счупиха уникален рекорд! Ето колко милиарда похарчиха за нови играчи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички