Клоп: Всички бяхте прави, а аз - в грешка! Ливърпул се нуждае от халф


Клоп: Всички бяхте прави, а аз - в грешка! Ливърпул се нуждае от халф
Снимка: GettyImages

2696 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп коментира трансферните планове на мърсисайдци и необходимостта от нов полузащитник. По време на пресконференцията преди мача с Борнемут на Клоп му бе припомнено, че преди няколко седмици е заявил, че "червените" не се нуждаят от нов халф.

Юрген Клоп отвърна на това, че очевидно всички са били прави, а той е бил в грешка. Германецът е категоричен, че Ливърпул има нужда от нов полузащитник, но само ако той е правилният. Клоп на практика повтори това, което е казвал многократно - че няма да се привличат нови играчи "на пожар", а само ако са точните за отбора.

Една от трансферните цели на Ливърпул бе Джуд Белингам от Борусия Дортмунд, но "жълто-черните" отказаха всякакви преговори за него. Без да споменава неговото име, Клоп заяви следното: "Някои играчи просто не се продават, това е положението, но ако ще правим нещо, трябва да сме 100% убедени в действията си."

"Ако това е правилният играч, то се нуждаем от него. Ако не е правилният играч, не се нуждаем от него. „Аз съм този, който каза, че нямаме нужда от полузащитник, а сега имаме нужда от такъв. Всички бяхте прав, а аз грешах. Това е положението. Но това не променя нещо. Ако правим нещо, то трябва да е правилното", добави Клоп.

Юрген Клоп посочи и какъв е проблемът на Ливърпул, заради който тимът е в криза от началото на сезона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички