Легенда на Ливърпул защити Юрген Клоп: Той ще оправи нещата в клуба, не се съмнявам


Легенда на Ливърпул защити Юрген Клоп: Той ще оправи нещата в клуба, не се съмнявам
Снимка: Getty Images

1290 0

Определено Ливърпул не започна кампанията във Висшата лига по най-добрия начин. Легендарният нападател на мърсисайдци Роби Фаулър обаче призова за спокойствие, заявявайки, че мениджърът Юрген Клоп ще оправи нещата.

"Странен старт на сезона, няма спор в това. Вярвам обаче в мениджъра. Клоп отлично знае от какво има нужда този състав, той е топ наставник. Вярвам, че ще обърне нещата и Ливърпул ще почне да печели много скоро. Всеки би искал да играе за треньор като него. Ливърпул е невероятен обтор, който е гладен за трофеи", категоричен бе Фаулър пред "BBC Radio".

В момента мърсисайдци заемат 16-ата позиция в таблицата, на седем точки зад лидера Арсенал и на пет точки зад втория Манчестър Сити. Определено има някакъв натиск върху Клоп, но Фаулър вярва, че тактикът със сигурност ще обърне ситуацията.

Ливърпул излиза на "Анфийлд" в събота (27 август) в търсене на задължителни три точки. Мърсисайдци ще се изправят срещу новакът Борнемут, който обаче няма да се даде току-така. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво се случва в седмата година на Юрген Клоп?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички