Лестър с офанзива през лятото за ненужен в Ливърпул


Лестър с офанзива през лятото за ненужен в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2172 0

От Лестър вече се подготвят за летния трансферен прозорец. "Лисиците" ще опитат да привлекат халфа на Ливърпул - Адам Лалана, който се оказа ненужен на "Анфийлд", информира Sky Sports. Договорът на полузащитника е до края на сезона и със сигурност ще напусне мърсисайдци.

От Ливърпул вече са заявили на Лалана, че не планират да му предложат нов договор и са му дали разрешение да преговаря с други клубове. Лестър не е единственият отбор, който иска в редиците си 31-годишният играч, но към момента е най-настоятелният. Мениджърът на тима Брендън Роджърс лично настоява този трансфер да се осъществи.

Именно той бе човекът, който привлече Лалана в Ливърпул от Саутхемптън през 2014-та година. От тогава насам той е изиграл 175 мача за мърсисайдци, в които е отбелязал 22 гола. Освен това отборът на Лестър играе атакуващ футбол, което е по вкуса на полузащитника, а не на последно място „лисиците“ имат голям шанс да участват в Шампионската лига през идния сезон. А кои са другите клубове, които също ще опитат да подпишат с Лалана - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички