Свързват неочакван футболист с трансфер в Ливърпул


Свързват неочакван футболист с трансфер в Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

13586 0

Отборът на Ливърпул обмисля изключително изненадващ трансфер. Според френското издание ‘L’Equipe’ мърсисайдци имат идея да си върнат обратно Рахийм Стърлинг през идното лято.

Ако сезонът в Английската Висша лига приключи и забраната на Манчестър Сити да участва в европейските клубни турнири остане, ще е изключително трудно за Пеп Гуардиола да задържи звездите си. Причината, поради която от ‘L’Equipe’ смятат, че подобен трансфер би могъл да се осъществи, е, че Юрген Клоп се притеснява, че Садио Мане може да напусне в посока Реал Мадрид. Само преди няколко дни пък самият футболист заяви по време на включване на живо в Инстаграм, че все още пази топли чувства към бившия си тим.

Ливърпул обаче не е единственият отбор, който би могъл да бъде следваща дестинация в кариерата на Стърлинг, ако той реши да напусне „Етихад Стейдиъм“. Наскоро крилото на „гражданите“ сподели, че би имал желание един ден да облече фланелката на Реал Мадрид. Според френското издание английският нападател трудно ще остане в Манчестър Сити, ако клубът няма право да участва в Шампионската лига. А ето каква е била причината Рахийм Стърлинг да отиде в Манчестър Сити според негов бивш наставник.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички