Шави назова тримата играчи, които би взел, ако поеме Барселона


Шави назова тримата играчи, които би взел, ако поеме Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5656 0

Легендата на Барселона Шави Ернандес, който тренира в момента катарския Ал-Сад, говори за поемането на поста в клуба на сърцето си в някой бъдещ момент. Испанецът посочи кои играчи би задържал на всяка цена на "Камп ноу" и кои други би привлякъл в клуба.

"Голяма част от този състав са изключителни играчи. Като започнем от вратаря, когото считам за най-добрия в света. Жорди Алба за мен е най-добрият ляв защитник в света, Пике - най-добрият централен, Бускетс - най-добрият опорен халф, а Меси е най-добрият играч в света. Добавете Луис Суарес, Де Йонг и Артур. Последните двама, мисля, могат да ни носят победи през следващите 10 години. Гръбнакът на отбора е много добър", заяви Шави пред "La Vanguardia".

"Бих подписал с крила, някой като Неймар. Не знам дали той отново би могъл да се впише в сегашния климат на клуба, но от футболна гледна точка ще бъде невероятен трансфер. Барселона няма такива флангови играчи, както, например, Байерн. Може би ще ни паснат Джейдън Санчо и Серж Гнабри", допълни легендата. Междувременно, стана ясно, е Лаутаро Мартинес може да се размине с каталунците (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички