Юнайтед действа по трансфера на Санчо, твърди журналист от Италия


Юнайтед действа по трансфера на Санчо, твърди журналист от Италия
Снимка: Getty Images/Gulliver

3400 0

Уважаваният италиански журналист Фабрицио Романо съобщи, че тимът на Манчестър Юнайтед е започнал офанзива по привличането на Джейдън Санчо. Според него „червените дяволи“ са убедени, че ще докарат английския талант на „Олд Трафорд“ през следващата кампания.

От Борусия Дортмунд обаче нямат намерение да свалят цената на играча, въпреки пандемията от коронавирус и Манчестър Юнайтед ще трябва да плати 120 милиона паунда, ако иска да вземе в състава си 20-годишния футболист. Санчо се установи като един от най-големите таланти в световния футбол, след като напусна Манчестър Сити, за да се присъедини към немския гранд през лятото на 2017-та година. Крилото прави страхотен сезон в тима на Лусиен Фавър и вече има 17 гола и 19 асистенции в 35 мача във всички турнири през настоящия сезон.

След като Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал са използвани в ролята на централни нападатели от Оле Гунар Солскяер, „червените дяволи“ се нуждаят от някои нови опции по крилата. Взимането на Санчо би било сериозен ход от страна на Манчестър Юнайтед, а и би бил удар по градския им съперник от Манчестър Сити. А ето кой бивш футболист на Юнайтед заяви, че Санчо трябва да се присъедини към "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички