Рио Фърдинанд вече е избрал номер на Санчо в Юнайтед


Рио Фърдинанд вече е избрал номер на Санчо в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4357 0

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд вече е избрал номер в тима на потенциалното ново попълнение на „червените дяволи“ Джейдън Санчо. Бившият английски национал смята, че 20-годишният талант трябва да вземе фланелката с номер 7 на „Олд Трафорд“ и да я носи в продължение на следващите 10 години.

Джейдън Санчо е основна трансферна цел на Манчестър Юнайтед в предстоящия летен трансферен прозорец, като е типът футболист, който търси Оле Гунар Солскяер. Редица източници от Германия вече споделят, че английският национал е взел решение да напусне Борусия Дортмунд след края на сезона. Фланелката с номер 7 в момента е овакантена, след като Алексис Санчес напусна тима в посока Интер през лятото. Тя е носена от легендарни фигури в тима на Юнайтед като Ерик Кантона, Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо.

Рио Фърдинанд смята, че Манчестър Юнайтед е най-добрата дестинация за младото крило, като добавя, че той трябва да вземе фланелката с номер 7 по време на престоя си на „Олд Трафорд“. „Той трябва да носи 7-ми номер. Ако носи 7-мицата, трябва да остане тук години наред“, сподели легендарния защитник. А ето колко ще трябва да плати Манчестър Юнайтед за услугите на Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички