Легендарен наставник на Ливърпул направи интересна прогноза за тима


Легендарен наставник на Ливърпул направи интересна прогноза за тима
Снимка: Getty Images

2990 0

Един от бившите треньори на Ливърпул - големият Рафаел Бенитес, направи доста интересна прогноза за сезона на мърсисайдци, заявявайки категорично, че тимът ще завърши в топ 4 на Висшата лига.

Въпреки непостоянството в представянията на мърсисайдци испанският специалист вярва, че Юрген Клоп ще намери правилната формула и ще върне Ливърпул в правилния път.

"Не съм толкова песимистично настроен за техните перспективи, колкото всички останали. Това не е нормален сезон. Те имаха проблеми с контузии, Световното първенство ги разсейва допълнително, но остават много силен отбор", каза специалистът пред "The Times".

"Сигурен съм, че ще се възстановят и ще влязат в челната четворка във Висшата лига, а ние отлично знаем, от представянето им през последните сезони, как могат да стигнат далеч в европейските състезания", добави още Бенитес.

"Червените" в момента са девети в таблицата, на осем точки от Нюкасъл Юнайтед на четвърто място. Последното им поражение дойде у дома срещу Лийдс във Висшата лига в неделя (30 октомври), когато техният дълъг непобеден рекорд от 29 мача на "Анфийлд" внезапно приключи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички