Агентът на Клоп успокои феновете на Ливърпул: Юрген няма намерение да подава оставка


Агентът на Клоп успокои феновете на Ливърпул: Юрген няма намерение да подава оставка
Снимка: Getty Images

1600 0

Агентът на наставника на Ливърпул - Юрген Клоп, успокои феновете на мърсисайдци, заявявайки, че германският специалист няма никакво намерение да подава оставка въпреки разочароващите резултати на тима.

През последните няколко седмици се появиха най-различни слухове, че Клоп е напът да подаде оставка и че спада в играта на тима не се харесва никак на ръководството на мърсисайдци. Марк Косике обаче сложи край на тези спекулации.

"Юрген няма никакво намерение да подава оставка. Мога да ви уверя, че управата на клуба е зад гърба му и го подкрепя във всяко едно негово начинание и решение. Юрген обича Ливърпул и неслучайно удължи договора си до 2026 година", каза агентът на Клоп пред журналиста Флориан Петелберг.

В играта на Ливърпул се забелязва доста голямо непостоянство. През уикенда мърсисайдци бяха сломени от Лийдс у дома във Висшата лига, но през изминалата вечер (1 ноември) се разправиха с Наполи в Шампионска лига.

Мнозина вярват, че Юрген Клоп трябва да продължи да ръководи английския гранд, защото само и единствено той знае как да върне убийствената форма на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички