Юрген Клоп към медиите: Съдете ни в края на сезона


Юрген Клоп към медиите: Съдете ни в края на сезона
Снимка: Getty Images

1000 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отправи призив към медиите. Той пожела те да дават оценки за представянето на „мърсисайдци“ в края на сезона, а не сега.

"Червените" са колебливи от началото на сезона във Висшата лига и заемат девето място в класирането след 12 мача с едва 16 точки. Това даде повод на специалисти да твърдят, че Клоп и момчетата му са се изчерпали.

Оценката за това ще бъде дадена в края на сезона, когато можете да кажете, че аз и играчите сме приключили. На този етап не е напълно честно да се дават оценки, защото не всички играчи от състава са на линия. Липсва ни качество в атака. С толкова много мачове обикновено правим промени в нападение, но сега не можем. В центъра ситуацията е подобна“, коментира Клоп в навечерието на мача срещу Наполи в Шампионската лига.

Очакваме повече от себе си, играчите очакват повече и аз очаквам повече от тях. Ще дам всичко от себе си, за да променя ситуацията. Хората казват, че съм уморен, но не съм, нямам такова оправдание. Работата ми не е да съм на линия, само когато получаваме трофей, а и когато имаме тежки моменти, така сега ще дам дори повече от 100 процента от себе си“, продължи германецът.

Ливърпул посреща Наполи тази вече от 22:00 часа и ще търси изразителна победа, за да измести неаполитанци от първото място в групата.

Самият Клоп засипа със суперлативи тима на „партенопеите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички