Усмивката на Юрген Клоп се върна след Ливърпул 2:0 Наполи: Щях да съм доволен дори да не бяхме вкарали головете


Усмивката на Юрген Клоп се върна след Ливърпул 2:0 Наполи: Щях да съм доволен дори да не бяхме вкарали головете
Снимка: Getty Images

1382 0

Късно снощи (1 ноември) Ливърпул нанесе първата загуба на Наполи през сезон 2022/23, побеждавайки с 2:0 на "Анфийлд" в последен мач от груповата фаза на Шампионска лига. След последния съдийски сигнал, Юрген Клоп бе много доволен от видяното, особено на фона на загубата от Лийдс през отминалия уикенд:

"Тази вечер показахме една много добра реакция. Щях да съм доволен дори да не бяхме вкарали головете. Когато се движим компактно по терена, разликата е видима. Изведнъж ставаме труден отбор, срещу който да играеш", заяви треньорът на Ливърпул пред "BT Sport".

"Виждате колко добре може да играе Наполи в момента, така че това беше наистина добро представяне от наша страна. Момчетата изиграха добър мач и бяха смели на терена. Две статични положения ни донесоха трите точки - 15 точки в групите на Шампионска лига е пълна лудост", продължи коментара си немецът, след като тимът му остана на втора позиция след "небесносините", тъй като бе загубил в Неапол с 1:4, а това беше и единствената грешна стъпка.

*За Ливърпул предстои гостуване на Тотнъм от 15-ия кръг на Висшата лига (6 ноември, 18:30 ч.), докато Наполи е гост на Аталанта в двубой от 13-ия кръг на Серия А (5 ноември, 19:00 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Бяхме близо до точката" - треньорът на Наполи обясни защо Ливърпул вкара два късни гола на "Анфийлд"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички