Легенда на Ливърпул сравни Дарвин Нунес с Луис Суарес и Роберт Левандовски


Легенда на Ливърпул сравни Дарвин Нунес с Луис Суарес и Роберт Левандовски
Снимка: Getty Images

2136 0

Бившият защитник и легенда на Ливърпул - Джейми Карагър, направи любопитно сравнение, свързано с бившия голмайстор на тима Луис Суарес. Той го съпостави със сънародника му на върха на атаката за мърсисайдци Дарвин Нунес.

Нунес премина на "Анфийлд" от Бенфика за сумата от 85 млн. евро с бонусите. Към момента той обаче търпи изключително много критики, поради несигурността си пред гола и комичните си изяви при завършващия изстрел, които непрестанно "заливат" социалните мрежи.

Към момента уругваецът има на сметката си 9 гола и 3 асистенции в рамките на 21 мача. Той се нрави със скорост, позициониране и създаване на много положения, които обаче рядко успява да реализира. Според Карагър е въпрос на време това да се промени.

"Той просто се нуждае да бъде малко по-решителен и по-спокоен в определени ситуации. Притежава страхотен удар с двата крака. Споменахте Левандовски. Нунес вече има повече голове от него спрямо първия му сезон в Борусия Дортмунд", коментира бившият бранител пред "Sky Sports", намесвайки в сравненията и легендарния Луис Суарес.

"Ако се замислим за подобен играч, чийто завършващ удар беше малко несигурен, но впоследствие стана най-добрият централен нападател в света за 4 или 5 години, то това е Луис Суарес. Различен тип играч, но когато го видях за пръв път, шутовете му често не уцелваха, но се виждаше, че притежава нещо.

Мисля, че съотборниците на Нунес също си мислят, че са близо до това да имат нещо наистина специално. Разбира се, обаче, трябва да вкарваш повече голове и да завършваш голяма част от шансовете. Сигурен съм, че това ще се случи", завърши той.

Ето къде самият Луис Суарес продължава легендарната си кариера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички