Трудно ще е! Върджил Ван Дайк призна за грешките на Ливърпул и изрази опасения за мача с Брентфорд


Трудно ще е! Върджил Ван Дайк призна за грешките на Ливърпул и изрази опасения за мача с Брентфорд
Снимка: Getty Images

1915 0

Една от звездите и лидерите в Ливърпул - Върджил ван Дайк, призна за неточности, върху които мърсисайдци трябва да поработят. Това се случи след трудната победа над Лестър с 2:1 и предстоящия двубой срещу Брентфорд във вторник (02.01).

"Червените" изскубнаха успеха от "лисиците" с 2 фатални грешки на защитника Вут Фаес, който си отбеляза 2 автогола в рамките на 7 минути. Представянето на възпитаниците на Юрген Клоп бе много под очакванията и това принуди нидерландския бранител да даде обещание пред феновете на тима.

"Взехме си мача, което е много важно, но има неща, които да подобрим. Такива, които ще обсъждаме. Знаем, че можем да се справим по-добре, но и че ще бъде труден двубой в Лондон. Брентфорд ще бъде много уверен", заяви Ван Дайк пред "Daily Mail".

"Пчеличките" победиха Уест Хям с 2:0 в последния си мач във Висшата лига. Така отборът е в серия от 3 страхотни срещи, които включват победа над Манчестър Сити и равенство срещу Тотнъм. Това е доказателство, че думите на Ван Дайк трябва да станат факт или мърсисайдци рискуват да берат срам.

Ето какъв антирекорд записа Ливърпул през 2022-а година

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички