"Прилича ми на Вернер": На Острова не спират с подигравките към Дарвин Нунес от Ливърпул


"Прилича ми на Вернер": На Острова не спират с подигравките към Дарвин Нунес от Ливърпул
Снимка: Getty Images

2521 0

Бившият нападател на Република Ирландия, превърнал се във футболен анализатор - Тони Каскарино, твърди, че нападателят на Ливърпул Дарвин Нунес му напомня за дните на Тимо Вернер в Челси.

Каскарино, който преди се подвизаваше в Челси заяви, че нападателят на Ливърпул прави всичко както трябва, но лошото му завършване го разочарова.

"Бих казал, че Нунес върши чудесна работа в предни позиции. Добре, той не е достатъчно категоричен пред гола и със сигурност трябва да подобри завършващия си удар, но е изключително полезен за отбора на Клоп". каза Каскарино за talkSPORT.

"Знаете ли на кого ми прилича? Тимо Вернер. Той трудно бележеше, но темпото му бе брилянтно, той никога не спираше да работи, към момента се повтаря същия сценарий", добави бившият футболист.

Припомняме, че много фенове на Ливърпул продължават да недоволстват заради пропуските, които се насъбраха на сметката на Дарвин Нунес. Каскарино пък го сравнява с Тимо Вернер. На футболните фенове им е добре познато, че германецът бе взет с една цел в Челси - да бележи редовно, но той не успя да я изпълни, записвайки редица пропуски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дарвин Нунес с култов отговор на въпрос свързан с Лео Меси и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички