Джейми Карагър "разкости" Кристиано Роналдо: Това е тъжен край за него...


Джейми Карагър "разкости" Кристиано Роналдо: Това е тъжен край за него...
Снимка: Getty Images

1780 0

Целият футболен свят остана шокиран, щом разбра за вчерашните (30 декември) новини за трансфера на Кристиано Роналдо в гранда от Саудитска Арабия Ал Насър.

Много фенове и експерти споделиха вижданията си от магнитуда на този трансфер, а към тях се присъедини легендата на Ливърпул и настоящ футболен анализатор - Джейми Карагър.

"Това е един доста тъжен край за Кристиано. Двама от най-великите играчи - в лицето на Меси и Роналдо - Роналдо приключи кариерата си по време на интервю с Пиърс Морган, а Меси спечели Световното първенство. Това не е най-добрият начин за края на кариерата на Кристиано", каза Карагър за Sky Sports.

"Очевидно ще го виждаме много по-малко. Това ни казва доста неща.  В Саудитска Арабия изглежда са доста сериозни по отношение на футбола. Те инвестираха 350 милиона паунда в един играч. Те се опитват да подсилят лигата", добави още бившият футболист.

Португалецът реши да напусне европейския футбол и да се отправи към Близкия Изток. Според най-различни източници се очертава той да заработва около 200 милиона годишно, а договорът му с Ал Насър е до юни 2025-а година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Американски отбор е бил "много близо" до сделка с Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички