Дарвин Нунес отговори на критиците: Успокойте се! (СНИМКА)


Дарвин Нунес отговори на критиците: Успокойте се! (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

2051 0

Звездата на Ливърпул - Дарвин Нунес, излезе със специално съобщение след победата над Астън Вила. Мърсисайдци постигнаха успех на Боксинг Дей в понеделник (26.12) с 3:1.

Уругваецът записа асистенция и имаше ключова роля в отварянето на пространства за своите съотборници. Той обаче отново получи солидна доза критики, поради няколкото си пропуски.

След двубоя Нунес отговори както на критиците си, така и на тези, които го подкрепят.

"Спечелихме на трудно място и се прибираме вкъщи. Благодаря на феновете за подкрепата. За останалите, успокойте се", написа нападателят в социалните мрежи.

Нунес пристигна на "Анфийлд" от Бенфиха през юни за сума 64 млн. паунда (около 85 млн. паунда с бонусите). Целта на привличането му бе ясна - голове и увличане на противниковите защитници.

Към момента уругвайският таран дава повод за подигравки по свой адрес, но често загатва, че е въпрос на време да разгърне потенциала си. Следващият мач на Ливърпул е срещу Лестър у дома в петък (30.12).

Ето какво каза треньорът Юрген Клоп за пропуските на Нунес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички