ВИДЕО: Незабравимият пробив на Луис Суарес през цялата отбрана на Манчестър Юнайтед


ВИДЕО: Незабравимият пробив на Луис Суарес през цялата отбрана на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1991 0

Луис Суарес остава като един от най-добрите и екстравагантни нападатели, с които Ливърпул някога е разполагал. Това се видя още в първото голямо дерби на Суарес с червената фланелка срещу вечния враг Манчестър Юнайтед, когато уругваецът направи за смях отбраната на "дяволите".

Суарес акостира на "Анфийлд" през зимата на 2011-та, а само два-три месеца по-късно се изправи срещу Юнайтед. Уругваецът направи истински фурор, след като преодоля няколко защитници на съперника в наказателното поле, за да осигури навярно най-лесния гол в кариерата на Дирк Каут.

Суарес очакваше подаване в наказателното поле, с гръб към противниковата врата. Когато топката се озова в уругваеца, той буквално започна да танцува покрай отбраната на Юнайтед. Суарес първо финтира Рафаел, прекарвайки топката между краката му, а после премина и през още двама футболисти, за да подаде към Каут.

Подаването на Суарес матира и вратаря Едвин ван дер Сар и Патрис Евра, а Каут вкара на метър от вратата. В този мач Дирк Каут се отчете с хеттрик за победата, но срещата бе запомена с емблематичния пробив на Суарес. Вижте го във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички