Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш уреждат португалец в Манчестър Юнайтед


Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш уреждат португалец в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2278 0

Двете големи португалски звезди на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш, са се наели с ангажимента да убедят своя сънародник Антонио Силва от Бенфика да премине на "Олд Трафорд", съобщава изданието "Sunday Mirror".

Според информацията в Юнайтед са изявили желание да бъде привлечен още един защитник и са хвърлили око на 19-годишния Силва. Също така има инфо, че Роналдо и Фернандеш ще опитат да "ударят" рамо на своя клуб, като убедят младока да премине на Острова.

В момента Ерик тен Хаг може да разчита на бранители като Хари Магуайър, Лисандро Мартинес, Рафаел Варан и Виктор Лидельоф, но изглежда нидерландският специалист иска още подкрепления на тази позиция.

Очакванията са, ако евентуално "дяволите" привлекат в близкото бъдеще младока, той да бъде инвестиция занапред. Силва, който е продукт на отличната академия на Бенфика, е обвързан с португалския гранд до 2027 година и има освобождаваща клауза от 57 милиона паунда.

Докато Роналдо се опитва да "навие" своя сънародник Юнайтед, 5-кратният носител на "Златната топка" бе направен на пух и прах от свой бивш съотборник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички