Крайно решение за Ливърпул и съдията от скандала с ВАР - Дарън Ингланд


Крайно решение за Ливърпул и съдията от скандала с ВАР - Дарън Ингланд
Снимка: Getty Images

3914 0

Дарън Ингланд, съдията от ВАР, който бе в центъра на скандала в мача между Ливърпул и Тотнъм, няма да ръководи повече мачове на мърсисайдци през този сезон. За това информира престижното британско издание The Telegraph.

Както е известно, заради негова грешка не бе зачетено съвсем редовно попадение на Луис Диас. Вместо това бе отсъдена несъществуваща засада. В крайна сметка Ливърпул загуби с 1:2, като имаше и други претенции към съдийството.

Все пак 37-годишният англичанин няма да бъде уволняван от позицията, която заема. Той бе премахнат от нарядите за уикенда след случилото се, но за него се е застъпил заемащият ръководна длъжност бивш арбитър Хауърд Уеб.

Все пак изданието информира още, че ситуацията ще бъде допълнително анализирана, а през паузата за националните отбори се очаква да напрежението да стихне и ситуацията да се успокои. След това ще бъде помислено и за съдийските наряди за след паузата.

Съвсем наскоро пък мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп сподели, че единственото решение трябва да е преиграване на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички