Жоао Кансело зарадва феновете на "гражданите": Надявам се да остана още много години


Жоао Кансело зарадва феновете на "гражданите": Надявам се да остана още много години
Снимка: Getty Images

2779 0

Жоао Кансело се зарече да прекара "още много години" в Манчестър Сити, след като преодоля трудното начало, когато премина във Висшата лига.

Португалският национал премина на "Етихад" през 2019 година, но началото не беше никак лесно. Кансело премина през дълъг период, в който се стараеше да достигне желаното от Пеп Гуардиола ниво и далеч не беше гарантиран титуляр.

Времената обаче се променят и сега Кансело е двукратен носител на титлата във Висшата лига и е един от ключовите играчи в редиците на „гражданите“. За времето, което прекара в Манчестър Сити, португалецът успя да си изгради репутацията на един от най-креативните крайни бранители.

Кансело сподели пред „City Magazine“ за опита си до момента и плановете, които прави за бъдещето си: „Манчестър Сити беше най-важната стъпка, която направих в кариерата си. Разбира се, бил съм в големи клубове като Бенфика, Валенсия, Интер, Ювентус. Но мисля, че в момента Манчестър Сити е на друго ниво. Реших да дойда тук, но разбира се, първите шест месеца не бяха много добри. Имах нужда от период на адаптация. Но сега съм много по-интегриран и се надявам да остана още много години, защото тук се чувствам добре.

„Мога да говоря за това, защото след моята грешка срещу Ливърпул миналия месец – индивидуална грешка, която даде трите точки на Ливърпул – хората ме подкрепиха и почувствах любовта на нашите фенове и искам да им я върна в бъдеще. Искам да им дам титли, защото това е най-добрият начин да им се отплатя за подкрепата, която ми оказаха”, добави Кансело.

И докато португалецът се зарича, че бъдещето му е пряко свързано с "гражданите", клубът ще се опита да се пребори за подписа на друг важен играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички