Последният шанс на Кевин Де Бройне да покори света с Белгия?


Последният шанс на Кевин  Де Бройне да покори света с Белгия?
Снимка: Getty Images

3560 0

Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне сподели, че Световното първенство в Катар може да бъде последното, в което взема участие.

31-годишният футболист беше в състава на Белгия, когато отборът зае третата позиция в Русия през 2018 година, а също и през 2014 година, когато „червените дяволи“ стигнаха до четвъртфиналите. Де Бройне знае, че предстоящото Световно първенство може би ще е последният му шанс да вдигне трофея с националния отбор.

Белгиецът сподели, че семейството му ще пътува с него в Катар именно защото не се знае дали това няма да е последното му участие.

„На 31 съм и не знам какво ще се случи след четири години. Затова ще дойдат. Ще бъде специално събитие, което не искам да пропуснат“, сподели Де Бройне, цитиран от Sky Sports.

„Вълнувам се. Ще бъде третото ми участие. Тези събития са специални, защото всички гледат. Но няма причина да се стресираме. Ще участвам за трети път и знам какво ме очаква, но не мога да говоря за някой друг, който ще участва за пръв път“, добави белгиецът. 

И докато Кевин Де Бройне не е сигурен дали няма да се сбогува с шанса да вдигне световната титла с националния отбор, изявите му във Висшата лига тласкат Манчестър Сити напред. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички