Какво ще прави Ерлинг Холанд по време на Световното? Гуардиола отговори и даде съвет на звездата си


Какво ще прави Ерлинг Холанд по време на Световното? Гуардиола отговори и даде съвет на звездата си
Снимка: Getty Images

3260 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, призова Ерлинг Холанд да остане фокусиран и дисциплиниран по време на паузата в клубния футбол заради Световното първенство, което ще стартира на 20 ноември и ще продължи до 18 декември.

Мнозина играчи чакат с нетърпение Мондиал 2022, но норвежецът не е един от тях, след като националният му отбор не успя да се класира за финалите в Катар, завършвайки на трето място в квалификационната си група.

Гуардиола бе запитан на пресконференция какво ще прави Холанд по време на Световното, а мениджърът на "гражданите" предположи, че нападателят ще отиде в испанския курортен град Марбея, където има къща:

"Най-вероятно ще бъде в Марбея, а сигурно и в Норвегия. Представянето му през втората част на сезона зависи до голяма степен от това как ще прекара времето си в Марбея. Ще играе голф и, надявам се, няма да яде и да пие прекалено много, а ще се върне в прекрасна форма за остатъка от кампанията", каза Пеп, цитиран от "Marca".

"Сигурен съм, че би му харесало да бъде на Световно с Норвегия и му пожелавам да отиде на следващото. За първи път първенството ще се проведе в средата на сезона и не знам в какво състояние ще се върнат играчите. Ако имаш шестима, които са станали световни шампиони, това ще донесе позитиви. Но други могат да се върнат депресирани...", констатира Гуардиола.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Тайните зад успеха на Ерлинг Холанд - как живее норвежката звезда?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички