Ключов футболист на Манчестър Сити взима решение за бъдещето си скоро


Ключов футболист на Манчестър Сити взима решение за бъдещето си скоро
Снимка: Getty Images

2325 0

Звездата на Манчестър Сити - Кайл Уокър, ще реши ситуацията около своето бъдеще много скоро, информира италианският журналист Фабрицио Романо в "Twitter".

Футболистът на "гражданите" има договор с тима до края на сезон 2023/24, но наскоро се появиха информации, че не е доволен от игровото време, което Хосеп Гуардиола му дава на терена и може да погледне към изхода на "Етихад".

Голямото решение

Гореспоменатият източник твърди, че на Уокър му предстои да прегледа опциите пред себе си и да вземе решение къде ще заиграе през следващия сезон много скоро. Сериозен интерес към услугите му има от страна на Байерн Мюнхен, тъй като Томас Тухел е голям почитател на играта на 33-годишния десен бек.

Кайл Уокър се превърна в същинска легенда на Сити, след като акостира на "Етихад" през 2017 година за 52 милиона паунда. Британският национал достигна пика на своята кариера под ръководството на Пеп Гуардиола и се превърна в един от най-добрите футболисти на своята позиция. Той е петкратен победител във Висшата лига, а през изминалия сезон бе част и от тима, който вдигна историческия требъл.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Сити е все по-близо до Йошко Гвардиол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички