Загубил доверието на Гуардиола в Манчестър Сити е топ приоритет за Ювентус


Загубил доверието на Гуардиола в Манчестър Сити е топ приоритет за Ювентус
Снимка: Getty Images

1890 0

Ювентус има интерес към централния защитник на Манчестър Сити Аймерик Лапорт, като именно той оглавява списъка с желания на клуба за това лято.

"Бианконерите" започнаха да мислят сериозно за летните си трансферни планове след пристигането на новия спортен директор Кристиано Джунтоли, който осигури напускането си от Наполи миналата седмица.

В подсилване на защитата

"Старата госпожа" планира да преразгледа защитната си линия и само Данило и Федерико Гати се смятат за непродадени, което ги кара да започнат да мислят за предпочитаните от тях подкрепления.

Както съобщава La Stampa, Ювентус има сериозен интерес да вземе Лапорт от Манчестър Сити това лято, което го поставя начело в техния списък с цели за трансфери. 29-годишният испанец не е сред любимците на Пеп Гуардиола в Северозападна Англия, записвайки само 12 мача във Висшата лига миналия сезон.

"Гражданите" сега работят по трансфер на Йошко Гвардиол от РБ Лайпциг и биха били готови да изслушат оферти за Лапорт. Ювентус обмисля да предложи сделка за заем с опция за закупуване и може да започне преговори с Манчестър Сити през следващите дни. Преди дни от Юве се похвалиха и с привличането на американец, чийто баща е легендарно име от Серия А.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички