Клоп разкри състоянието на четирима титуляри преди дербито с Арсенал


Клоп разкри състоянието на четирима титуляри преди дербито с Арсенал
Снимка: Getty Images

1199 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди предстоящото дерби с Арсенал във Висшата лига. Наставникът на мърсисайдци разкри подробности около състоянието на част от футболистите в отбора, които бяха считани за "под въпрос" за двубоя на "Анфийлд".

Голяма част от отбора на Ливърпул бе "пръснат" за мачовете на националните отбори. Джордан Хендерсън, Анди Робъртсън, Садио Мане и Фабиньо имаха известни проблеми или с контузии, или с нормалния тренировъчен процес покрай прибирането си до Ливърпул.

"Хендерсън и Робъртсън все още не са тренирали с отбора, възстановяват. Ще решаваме в последния момент за тях. Садио Мане е добре. Фабиньо се завърна късно в отбора и направи възстановителна тренировка. Надявам се, че ще може да тренира днес, това е планът", заяви Юрген Клоп.

Клоп в прав текст заяви, че "мрази" прекъсванията за националните отбори, тъй като играчите често се връщат с контузии от там. На пресконференцията преди дербито с Арсенал Юрген Клоп коментира и завръщането на Стивън Джерард във Висшата лига като мениджър, както и бъдещето си в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички