Киърън Тиърни от Арсенал недоволен от решение на Микел Артета


Киърън Тиърни от Арсенал недоволен от решение на Микел Артета
Снимка: Getty Images

2283 0

Звездата на Арсенал - Киърън Тиърни, е останал много разочарован, след като мениджърът Микел Артета го е оставил на пейката за мача срещу Ливърпул от Висшата лига преди седмица.

Решението на Микел Артета

Тиърни негодува от факта, че специалистът избра да заложи на Такехиро Томиясу, на когото се е падна честта да охранява Мохамед Салах. Изглежда обаче това се е отплатило, защото "артилиеристите" успяха да обезвредят египтянина и по-важното взеха трите точки, побеждавайки в доста драматичен сблъсък с 3:2.

Разочарованието на Киърън Тиърни

"Бях изваден в мача срещу Бодо/Глимт на "Емиратс", мислейки си, че ще бъда пазен за Ливърпул. Може би по онова време това беше плана на мениджъра, но предишния ден той говори с мен и каза, че не зависи от представянето ми и че това е просто тактическа промяна", каза футболистът пред "Sky Sports".

"Останах леко разочарован, но нямам правото да се ядосвам или да се сърдя. Просто не се почувствах добре, защото искам да играя във всеки мач, да бъда на терена и да помагам на отбора. Сега просто продължавам напред и ще гледам да се подобрявам във всяка една фаза от играта си", добави още Тиърни.

Формата на футболиста

През последните няколко сезона Тиърни се наложи като един от стълбовете в отбраната на Артета. През настоящия сезон той продължава да играе на ниво, като има 11 участия във всички турнири, в които се е отчел с асистенция.

Докато Тиърни и Артета оправят отношенията си, то Арсенал продължава да мечтае за титлата от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички