Арън Рамсдейл от Арсенал готов да жертва място в топ 4 за спечелването на Лига Европа


Арън Рамсдейл от Арсенал готов да жертва място в топ 4 за спечелването на Лига Европа
Снимка: Getty Images

1929 0

Арсенал се радва на сериозен успех през сезона не само във Висшата лига, но и в Лига Европа. Момчетата на Микел Артета са фаворити за спечелването на титлата на Острова, както и във втория по сила европейски турнир. 

Стражът на "артилиеристите" - Арън Рамсдейл, обаче е готов да пожертва мястото на Арсенал в топ 4 само и само, за да може тимът да триумфира в Лига Европа, призна той пред "BT Sport".

"Нека бъдем честни, имаме повече шансове да спечелим Лига Европа, отколкото имаме Шампионска лига - в този момент. Така че медали от този турнир биха били идеални за нас", призна британецът.

"Лично аз бих искал да спечеля Лига Европа и ако това означава, че ще се жертваме, като завършим пети в лигата, ние продължаваме напред в Шампионска лига, защото сме взели втория по сила европейски турнир", добави още вратарят.

Следващото предизвикателство пред Рамсдейл и Арсенал се казва Бодьо/Глимт и ако британецът иска триумф в Лига Европа, то "топчиите" трябва да се справят на ниво с амбициозния си съперник. Вижте кои двама играчи на Арсенал са под въпрос за срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички