"Защо не?": Арсенал мечтае за титлата във Висшата лига!


"Защо не?": Арсенал мечтае за титлата във Висшата лига!
Снимка: Getty Images

1110 0

Отборът на Микел Артета спечели още един забележителен мач, след като победи Ливърпул с 3:2 на стадион „Емиратс“. С резултат от 24 точки до този момент „артилеристите“ имат една точка преднина пред искащия да защити титлата си Манчестър Сити. При тези резултати отборът на Микел Артета може спокойно да се осмели да помечтае за триумфа във Висшата лига, следвайки примера на клуба на „Непобедимите“ от сезон 2003/2004.

На въпроса дали Арсенал може да се бори за титлата играчът на „артилеристите“ Бен Уайт каза: „Както върви досега, се справяме добре. Мач по мач - защо не? Мисля, че този отбор е фантастичен. Не мисля, че има някой, който избързва. Това се вижда в тренировките, които провеждаме през седмицата. Играем мач за мач, не гледаме много напред.”

„Артилеристите“ се сдобиха с добри нови попълнения през лятото, привличайки хора като Габриел Жезус и Олександър Зинченко. В същото време клубът разполага и с млади таланти в лицето на Габриел Мартинели и Букайо Сака, които към момента изглежда, че са във вихъра на силите си.

С тези играчи Арсенал може да се окаже силен конкурент в битката за титлата и не е случайно, че Артета смята, че съперниците започват да уважават "артилеристите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички